Hälsomässa Sweden Wellness Festival i Wämöparken i Karlskrona 2016

Varmt välkommen på hälsomässa Sweden Wellness Festival som i år äger rum i Wämöparken i Karlskrona. Datum: lördag-söndag, 20-21 aug Tid: kl.10-17 båda dagarna. Min Ayurveda kommer att delta båda dagarna med prova på Ayurvedisk hälsorådgivning, prova på indisk massage, smakprover på olika pH-teér, försäljning av naturliga hälsoprodukter. Det finns möjlighet till att vara med på utlottning på Första Boken, Hälsa & Folkbildning med över 100 skribenter från hela Sverige. Bilda dig egen uppfattning om hälsa. Även utlottning på indisk massage och Ayurvedisk hälsorådgivning kommer att erbjudas. Rabatt kommer också att erbjudas under dessa dagar vid bokning av Ayurvedisk hälsoresa till Varkala i Indien. Erbjuder också indisk mat. Se mer information om festivalen på http://wellnessfestival.se/index.html.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *