Hälsomässa 7 maj i Kalmar

Hälsomässa 7 maj på Skälby Loge i Kalmar

Vill du må bra i kroppen som i sinnet, varför inte ta en runda till Hälsomässan i Kalmar. Lär dig attrahera rätt saker i ditt liv. Missa inte Cecilia Kärvegård som berättar om hur attraktionslagen fungerar. Vill du få kontakt med någon avliden släkt och vilket budskap de har till dig? Varför då inte gå på storseans med Lasse Rydström?. Missa inte heller alla utställare med allt från försäljning av kristaller, naturliga hud- och kroppsprodukter. Även olika behandlingar att prova på hälsomässan. Du får också möjligheten att köpa indisk, vegansk mat på mässan. Se vilka föreläsare samt utställare som är med på Hälsomässan här. Varmt välkommen på hälsomässan i Kalmar.    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *