Ayurvedakurs
Datum:  5 gånger, varannan tisdag med start 21 mars 2017. Tid: 18-20 Ort: Kalmar Pris: 700 kr per person, inkl fika.
Plats: Torsåsgatan 8, 1 trappa upp i Kalmar. Ingång vid sidan. Samma ingång som Sotar & Ventilation. Kostnad: 700 kr per person. Betalning sker genom insättning på BG 590-7977, swish eller betala på plats med kontanter eller med bankkort. Anmälan: görs via e-post: info@minayurveda.se eller via telefon 0708-91 51 16. Med reservation för prisjustering.
Ayurvedakursdeltagare
Kursinnehåll:
  • Få kännedom om den äldsta hälsofilosofin och holistiska synsättet på hälsa i världen, Ayurveda. Få vetskap om de olika personligheterna Vata, Pitta och Kapha.
  • Varför är det viktigt att vi är basiska, dvs att pH-värdet är basiskt i våra kroppar? Få kunskap vad som stjäl energi respektive vad som tillför energi. Hur kan man få veta om man är basisk eller sur?
  • Vad är ama/slaggämnen? Hur får man bort detta på enkelt och naturligt sätt?
  • Mag- och tarmar är viktiga organ som behöver fungera optimalt. Få kännedom hur du kan påverka dessa genom bra kost.
  • Koriander är den mest använda kryddan i världen. Varför har den blivit så stor även utanför Indien? Vilka egenskaper har denna kryddan på kroppen? Gurkmeja liksom ingefära har många fått upp ögonen för då dessa är mycket bra för kroppen. Dessa kryddor och dess egenskaper kommer vi att ta upp.
  • Vi avslutar sista gången med att få prova olika indiska maträtter.
Allt på ett enkelt och naturligt sätt med endast naturligt innehåll.